Titel:
Drömfångare
Originaltitel:
Dreamcatcher
Kategori:
Thriller
Längd:
2:08
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2010-08-06
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Drömfångare:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Drömfångare

Drömfångare (2003)

Dreamcatcher

Bestsellerförfattaren Stephen King och den tvåfaldigt Oscarbelönade manusförfattaren William Goldman ("Butch Cassidy och Sundance Kid", "Alla presidentens män") har haft ett mångårigt samarbete, nu senast med "Hjärtan i Atlantis". Deras nya film DRÖMFÅNGARE bygger på en roman med samma titel av King. Det är berättelsen om fyra vänner, som under en jakt i Maines skogar överraskas av ett fruktansvärt oväder. Men i denna storm döljer sig något än mer hotfullt... I rollistan återfinns bl a Morgan Freeman ("Nyckeln till frihet", "Seven"), Tom Sizemore ("Pearl Harbor", "Black Hawk Down"), Thomas Jane ("Boogie Nights", "Magnolia") och Jason Lee (" Vanilla Sky"). Drömfångaren regisseras av Lawrence Kasdan, som genom åren svarat för en rad framstående filmer som "Het puls", "Människor emellan", "Silverado", "Wyatt Earp" och "French Kiss".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Drömfångare
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Drömfångare"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar