Titel:
Falling Down
Kategori:
Thriller
Längd:
1:47
Utgivningsår:
1993
Publicerad:
2010-09-14
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Falling Down:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Falling Down

Falling Down (1993)

Det är trafikstockning på motorvägarna. Terrorn sprider sig i våra städer. I affärer och restauranger har kunden sällan rätt. Pressen att bo i en storstad kan göra vem som helst arg. Men Bill Foster är mer än arg. Han är ute efter att ge igen. - Jag är på väg hem, säger Foster när han överger sin bil i en trafikstockning på årets varmaste dag. Istället beger han sig rakt in i en storstadsmardröm, som växlar mellan att vara absurt komisk och förödande våldsam. Michael Douglas spelar Foster, en vanlig kille i krig mot det dagliga livets frustrationer. Robert Duvall är den smarta polisen som är besatt av att stoppa Fosters bärsärkargång genomstaden. Falling Down är deras berättelse, en fängslande, okonventionell thriller som ställer frågan: Är vi på väg att bryta ihop?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Falling Down
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Falling Down"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar