Titel:
Evigt Ung
Originaltitel:
Forever Young
Kategori:
Drama
Längd:
1:37
Utgivningsår:
1992
Publicerad:
2010-08-08
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Evigt Ung:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Evigt Ung

Evigt Ung (1992)

Forever Young

Det är 1939, och testpiloten Daniel McCormick är mycket framgångsrik. Trots hans förmåga att hantera faror, vågar han inte se sin flickvän i ansiktet och fria till henne. Han skjuter hela tiden upp beslutet till morgondagen...men en dag händer det obegripliga och i en tragedi omkommer hans käresta. Han vägrar att fortsätta leva ensam, och ställer upp i ett topphemligt experiment där han blir nedfryst. Han vaknar igen 1992 och är totalt vilse. Genom vänskapen med ett faderlöst barn och dess moder, lär sig Daniel att tiden inte väntar på någon människa, men sann kärlek väntar för evigt. Mel Gibson gör en stark roll som Daniel McCormick.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Evigt Ung
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Evigt Ung"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar