Titel:
Den siste Samurajen
Originaltitel:
The Last Samurai
Kategori:
Action
Längd:
2:27
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2010-09-20
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Den siste Samurajen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Den siste Samurajen

Den siste Samurajen (2003)

The Last Samurai

Samurajer lever efter en hederskodex. Nu måste de också dö för den. Men de är inte ensamma i kampen mot de krafter som för evigt skulle komma att förändra Japan. Tom Cruise spelar kapten Nathan Algren, en gång hjälte i det amerikanska inbördeskriget. Tiderna har emellertid förändrats och en desillusionerad Algren kommer till Japan med uppdrag att lära ut västerländsk stridskonst i kampen mot samurajerna. Ken Watanabe spelar Katsumoto, en samuraj som tvingas se på hur det moderna Japan inte har plats för samurajerna och deras livsstil längre. Algren tillfångatas av Katsumoto och deras öden vävs samman, alltmedan de inbördes striderna i Japan fortsätter. The Last Samurai - Den siste samurajen ett epos, som utspelas i 1870-talets Japan i regi av Edward Zwick (Ärans män, Höstlegender). Han har även skrivit manuset tillsammans med John Logan och Marshall Herskovitz. För fotot svarar den Oscarbelönade fotografen John Toll (Den tunna röda linjen).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Den siste Samurajen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Den siste Samurajen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar