Titel:
Absolut Makt
Originaltitel:
Absolute Power
Kategori:
Crime
Längd:
1:56
Utgivningsår:
1997
Publicerad:
2010-08-08
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Absolut Makt:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Absolut Makt

Absolut Makt (1997)

Absolute Power

Han befann sig på en plats där han inte skulle ha varit och såg något han inte borde sett. Men vem kommer att tro på en yrkestjuv och ex-fånge? Vem kommer att tro på Luther Whitney när han säger sig ha sett en kvinna bli dödad och att den man som är ansvarig för hennes död är Amerikas president? Clint Eastwood porträtterar Whitney och har regisserat denna rappa, välspelade thriller som är baserad på David Baldaccis bästsäljarroman. I den stjärnspäckade rollistan återfinns bl.a. Gene Hackman och Ed Harris som med starka rollprestatiioner bidrar till den dramatiska spänningen under den allt vildare katt-och-råttaleken mellan Whitney, den lokala polisen och Vita husets maktelit. Eastwood är en mästare på att stadigt stegra spänningen i sina thrillers. Här har han nått den absoluta toppen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Absolut Makt
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Absolut Makt"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar