Titel:
Around The Bend
Kategori:
Drama
Längd:
1:19
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2010-09-14
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Around The Bend:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Around The Bend

Around The Bend (2004)

Fyra generationer av familjen Lair där männen har någon sorts återförening på en snabbmatsrestaurang. Trevlig, lycklig, normal familj, säger gammelfarfar mellan tuggorna av friterad kyckling. Men Henry vet att normal slutade gälla för länge sedan. Henry vet också att det går att förändra ett liv fyllt av dåliga val. Ett glädjeämne, en sorg, ett förlåtande itaget och han har en originell plan för att lyckas med det. ChristopherWalken, Josh Lucas, Michael Caine och Jonah Bobo är familjen Lair idenna roliga, varmhjärtade roadtrip film som färdas kors och tvärs över sydvästra USA. I Around the Bend hittar Lairs skratt, förståelse och försoning på nya vägar och bakom nästa kurva.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Around The Bend
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Around The Bend"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar