Titel:
Catwoman
Kategori:
Action
Längd:
1:39
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2010-09-20
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Catwoman:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Catwoman

Catwoman (2004)

Patience Philips är död - fast mer levande än någonsin tidigare. Mördadefter att ha kommit på hemligheten bakom ett kosmetikaföretags rynkkrämfår hon nytt liv och nya krafter av ett mystiskt kattdjur. Nu stryker hon omkring på jakt efter äventyr och hämnd. Hon är Catwoman. Oscarbelönade® Halle Berry spelar den smidiga, pisksnärtande honkatten. Benjamin Bratt är polisen som slits mellan kärleken och plikten, Sharon Stone är supermodellen med ett hjärta av is som försöker dölja någonting i skuggan av den bråkande och stilfulla Catwoman. Med en kattlik utstrålning och en förmåga att alltid landa på fötterna, en förkärlek för sushi och en enorm avsky för hundar är Halle Berry en tjej att räkna med. Hon är actionpersonifierad... med en stor portion attityd.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Catwoman
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Catwoman"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar