Titel:
Chasing Liberty
Kategori:
Romantik
Längd:
1:46
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2011-02-21
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Chasing Liberty:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Chasing Liberty

Chasing Liberty (2004)

Det finns många män i Annas liv men alla bär öronsnäcka och pistol och tillhör Secret Service. De har alla till uppgift att skydda presidentens dotter Anna, men Anna är inte så nöjd eftersom vakterna hindrar henne från att ha ett normalt tonårsliv. Allt Anna vill är att bli förälskad och få göra samma saker som sina vänner. Mandy Moore (En prinsessas dagbok) gör en lysande insats i sin första romantiska komedi som Anna till slut övertalar sin far (Mark Harmon) att gå med på villkoren att bara två agenter följer med henne ut på en klubb när de är på besök i Europa. Naturligtvis bryter Annas pappa löftet och det vimlar av agenter på klubben. Anna lyckas komma bort från klubben och vakterna och beger sig iväg på en resa genom Europa tillsammans med sin nyvunne vän Ben (Matthew Goode), men Anna anar inte att Ben bär på en hemlighet som kan förstöra allt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Chasing Liberty
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Chasing Liberty"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar