Titel:
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Kategori:
Drama
Längd:
1:43
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Eternal Sunshine of the Spotless Mind:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Joel blir chockad när han får reda på att hans flickvän Clementine har låtit radera ut alla minnen av honom och deras stormiga förhållande. I ren desperation söker han upp företaget Lacuna Inc som uppfunnit denna minnesraderingsprocess. Han ber dem att radera alla hans minnen av Clementine. Samtidigt som hans minnen av Clementine börjar försvinna så börjar han på nytt upptäcka den passion de hade i början av deras förhållande. Plötsligt vill han inte längre glömma henne, så han börjar smyga undan en del minnen till andra delar av hjärnan där de inte alls hör hemma. Detta får naturligtvis stora konsekvenser för alla hans övriga minnen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Eternal Sunshine of the Spotless Mind
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Eternal Sunshine of the Spotless Mind"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar