Titel:
Corpse Bride
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:13
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2010-09-14
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Corpse Bride:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Corpse Bride

Corpse Bride (2005)

Corpse Bride av Tim Burton är en animerad stop motion-film i samma gotiska och romantiska stil som hans klassiker Edward Scissorhands och Nightmare Before Christmas. I en by på artonhundratalet råkar den unge Victor (Johnny Depp) hamna i dödsriket genom att av misstag fria till ett mystiskt lik i bröllopsklänning (Helena Bonham Carter). Ovan jord väntar hans sanna kärlek, den förkrossade och övergivna Victoria (Emily Watson) på att han ska återvända till henne. Även om livet i Dödsriket visar sig vara betydligt mer färgstarkt än vad Victor är van vid, inser han snart att ingenting kan få honom att överge sin älskade. Denna romantiska saga är fylld av optimism och ett mycket livligt liv efter döden - berättad i klassisk Burton-stil.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Corpse Bride
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Corpse Bride"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar