Titel:
Den Sista Färden
Originaltitel:
Deliverance
Kategori:
Thriller
Längd:
1:44
Utgivningsår:
1972
Publicerad:
2010-09-12
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Den Sista Färden:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Den Sista Färden

Den Sista Färden (1972)

Deliverance

Fyra vanliga män i två kanoter paddlar nerför en flod som de bara känner till som en linje på en karta över en vildmark de bara TROR att de förstår sig på. DEN SISTA FÄRDEN, baserad på James Dickeys roman, drar fram med den mästerliga berättelsens starka sug, likt floden, Chattooga River i Georgia, som är platsen för inspelningen. Lika mästerliga är porträtten av männen och deras successiva personlighetsförändringar under stress, oroande gestaltade av Jon Voight, Burt Reynolds, Ned Beatty och Ronny Cox. Regissören John Boorman (Excalibur, The General) placerar oss på överlevnadsinstinktens knivskarpa gräns - och drar in oss i den oemotståndliga kraften av ett våldsamt strömdrag.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Den Sista Färden
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Den Sista Färden"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar