Titel:
Demolition Man
Kategori:
Action
Längd:
1:50
Utgivningsår:
1993
Publicerad:
2010-09-22
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Demolition Man:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Demolition Man

Demolition Man (1993)

Sylvester Stallone och Wesley Snipes kämpar mot varandra i denna cyberfuturistiska succéfilm. Året 2032 och ärkeskurken Simon Phoenix (Wesley Snipes) vaknar upp efter att ha varit nedfrusen i CryoPrison i 35år. Han finner ett harmoniskt och lugnt Los Angeles utan våld och kriminalitet -redo att intas. När polisen är oförmögen att sätta stopp för Simon Phoenix och hans brutala 1990-talsstil har de inget annat val än att återuppväcka polisinspektör John Spartan (Sylvester Stallone) som är oskyldigt dömd efter ett bråk med just Simon Phoenix - och även han nedfrusen i "CryoPrison". Vi ser även Sandra Bullock och Benjamin Bratt (från TV-serien Law and Order) i denna "sanslösa mix av action och komedi" (Joel Siegel, Good Morning America/ABC-TV).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Demolition Man
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Demolition Man"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar