Titel:
Everything is Illuminated
Kategori:
Drama
Längd:
1:41
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2010-10-11
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Everything is Illuminated:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Everything is Illuminated

Everything is Illuminated (2005)

Vissa människor samlar på frimärken, maggördlar från cigarrer eller på tekoppar. Jonathan sparar på familjeminnen: foton, vykort, löständer, grus från fickor - allt noga undanstoppat i olika påsar och uppsatt på väggen. Men nu letar Jonathan efter ett minne som inte låter sig fångas så lätt. Han reser till Ukraina för att hitta kvinnan som räddade hans farfar undan nazisterna 1942. Liev Schreiber (Scream, RKO 281) gör sin debutpå andra sidan kameran och regisserar denna gripande roadmovie som bygger på Jonathan Safran Foers roman. Elijah Wood spelar den tillknäppta Jonathan och Eugene Hutz spelar hans ukrainska guide som kämpar på det engelska språket så gott han kan. Följ med på deras resa och se kulturer krocka... och färdas längs vägar som leder dit ingen hade väntat sig. Och dåmen först då kommer det att visa sig att - allt är upplyst.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Everything is Illuminated
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Everything is Illuminated"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar