Titel:
Dödskallegänget
Originaltitel:
Goonies, The
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:49
Utgivningsår:
1985
Publicerad:
2010-09-26
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Dödskallegänget:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dödskallegänget

Dödskallegänget (1985)

Goonies, The

Direkt ur Steven Spielbergs fantasivärld kastas vi tillsammans med ett gäng små hjältar in i ett piratäventyr där det oväntade är så oväntat att de inte ens kunnat föreställa sig det i sin vildaste fantasi! Med hjälp av en mystisk skattkarta beger sig barnen in i en fantastisk underjordisk värld full av irrande gångar, hårresande fällor och ett för länge sedan förlist piratskepp, till brädden lastat med guldmynt. Men de har ingen tid att förlora, för tätt hälarna befinner sig en hel familj ruskiga typer... samt ett snällt monster med ett ansikte som bara en mor kan älska. Ett klassiskt familjeäventyr från början till slut, en outtömlig filmskatt med rafflande handling, bländande effekter och andlöst spännande scener!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dödskallegänget
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dödskallegänget"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar