Titel:
En Sydfransk Affär
Originaltitel:
Partir
Kategori:
Drama
Längd:
1:22
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-01-19
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera En Sydfransk Affär:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En Sydfransk Affär

En Sydfransk Affär (2009)

Partir

På ytan verkar det som att tvåbarnsmamman Suzanne har allt man kan önska sig, men hennes perfekta överklasslivsstil har gjort henne deprimerad. När hon träffar Ivan, som ansvarar för utbyggnaden av Suzannes och hennes makes hus, uppstår en ömsesidig och plötslig attraktion som tar sig uttryck i en rad hemliga och lustfyllda möten. Suzanne bestämmer sig för att ge upp allt och leva ett liv fyllt till brädden med passion. En sydfransk affär är en gripande historia om kärlekens makt och äktenskapets baksidor i ett på ytan jämställt Frankrike. För regin står Catherine Corsini och den stjärnfyllda skådespelarensemblen består av Kristin Scott Thomas (Jag har älskat dig så länge, Gosford Park), Sergi López (Pans labyrint) och Yvan Attal (München).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En Sydfransk Affär
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En Sydfransk Affär"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar