Titel:
Kiss Kiss Bang Bang
Kategori:
Action
Längd:
1:38
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2010-09-17
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Kiss Kiss Bang Bang:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kiss Kiss Bang Bang

Kiss Kiss Bang Bang (2005)

Det sägs att pengar och kärlek är en omöjlig kombination men Harry Lockhart gör allt för att bevisa motsatsen.Han är en småfifflare som för att rädda sitt eget skinn beger sig till Hollywood. Inför provfilmningen för en roll som kriminalpolis får han hjälp av en riktig privatdetektiv. Nu återstår det bara för Harry att övertyga drömtjejen han just träffat att han är en riktig polis. Men verkligheten överträffar dikten och han är snart huvudperson i ett morddrama. Spelet kan börja! Denna smarta actionkomedi i film noir-stil är producerad av Joel Silver, och Shane Black (Dödligt vapen) har skrivit manus och gör här en strålande debut som regissör. Robert Downey Jr., Val Kilmer och Michelle Monaghan spelar den ofrivilligt sammanförda trion - en blåögd fifflare, en stenhård detektivfjolla och en förhoppningsfull skådespelerska som klamrar sig fast vid sin stora dröm. Kiss Kiss, Bang Bang - roligare än så här blir det inte på film!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kiss Kiss Bang Bang
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kiss Kiss Bang Bang"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar