Titel:
Harry Potter och Fenixorden
Originaltitel:
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Kategori:
Äventyr
Längd:
2:12
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-08-17
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Harry Potter och Fenixorden:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Harry Potter och Fenixorden

Harry Potter och Fenixorden (2007)

Harry Potter and the Order of the Phoenix

Det här är den femte filmen av åtta i succéserien om den unge trollkarlen Harry Potter. UPPRORET ÄR OUNDVIKLIGT! Lord Voldemort har återvänt och Trollkarlsministeriet gör allt som står i deras makt för att inte avslöja sanningen för trollkarlssamhället. Bland annat utses professor Dolores Umbridge tillny lärare i Försvar mot Svartkonster på Hogwarts. Hennes lektioner lämnar dock de unga eleverna inkapabla att försvara sig mot de mörka kraftersom hotar dem. Efter lite övertalning från Hermione och Ron tar Harry saken i egna händer och tränar i hemlighet upp en liten grupp elever inför den strid i svartkonst som han vet väntar dem. En skräckinjagande kraftmätning mellan goda och onda krafter väntar runt hörnet i denna spännande film som är baserad på J.K. Rowlings femte bok om Harry Potter. Striden kan börja!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Harry Potter och Fenixorden
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Harry Potter och Fenixorden"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar