Titel:
Moment of Truth
Kategori:
Thriller
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Moment of Truth:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Moment of Truth

Moment of Truth (2009)

Don McKay är en tystlåten och försynt skolvaktmästare. Han har levt utan sin ungdomskärlek Sonny i nästan 25 år men har fortfarande kvar sina starka känslor för henne. När Don i ett brev får veta att hon är dödligt sjuk skyndar han sig tillbaka till Sonnys hemstad. Don och Sonny väcker genast liv i sin romans och är överens om att det vore en fin symbolisk handling om de var gifta under den korta tid Sonny har kvar. Men Don inser snart att allt inte är som det verkar i den lilla staden. Skumma typer från Sonnys förflutna börjar dyka upp och Don är snart fånge i ett spel som involverar mord, svek och mysterier. Den fruktansvärda tragedi från det förflutna som tvingade Don att fly från sin hemstad hindrar honom nu från att kontakta polisen. Dessutom verkar det som om Marie, Sonnys snokande, inneboende sjuksköterska, har börjat förstå vad han sysslar med. Don måste kämpa för sitt liv och lösa den gåta han ställts inför, samtidigt som han håller fast vid det lilla hopp han har kvar om att Sonny är ärlig mot honom. Men när ingenting är som det verkar blir till och med lögner sanna!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Moment of Truth
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Moment of Truth"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar