Titel:
Hämnarna
Originaltitel:
Avengers
Kategori:
Action
Längd:
1:25
Utgivningsår:
1998
Publicerad:
2010-08-24
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Hämnarna:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hämnarna

Hämnarna (1998)

Avengers

Vädret i Storbritannien har inte varit sig likt på länge. Kraftiga snöoväder har följts av ofattbar värme som snabbt övergått i isande kyla. Den hemlige agenten John Steed har kallats in för att undersöka vem som kan ha tagit kontrollen över vädrets makter och i vilka avsikter. Allt pekar på att Sir August De Wynter är mannen bakom en djävulsk plan att ta makten. Steed står nu inför en fiende som är mycket rik, mycket säregen och mycket intelligent. Till sin hjälp tar han den alltid lika kyliga Emma Peel. HÄMNARNA är ett blixtrande äventyr baserat på den brittiska TV-serien The Avengers. Med Ralph Fiennes, Uma Thurman och Sean Connery i huvudrollerna.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hämnarna
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hämnarna"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar