Titel:
Mickey Blue Eyes
Kategori:
Komedi
Längd:
1:37
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2010-09-22
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Mickey Blue Eyes:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mickey Blue Eyes

Mickey Blue Eyes (1999)

Michael Felgate är en prydlig engelsman i New York, som jobbar på ett auktionsverk. Gina är hans flickvän sedan tre månader tillbaka. När Michael gör ett försök till att fria till Gina känner han att han borde träffa familjen. Vad han inte väntat sig är ett besök hos en av Little Italys största maffiafamiljer. I ett försök att ställa sig in hos Ginas far blir han mer och mer involverad i deras affärer och blir till slut tvungen att spela den ökände gangstern "Little Big Mickey Blue Eyes"... Mickey Blue Eyes är en komedi av Kelly Makin med Hugh Grant, James Caan och Jeanne Tripplehorn i Huvudrollerna.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mickey Blue Eyes
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mickey Blue Eyes"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar