Titel:
March of the Wooden Soldiers
Kategori:
Komedi
Längd:
1:14
Utgivningsår:
1934
Publicerad:
2011-08-30
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera March of the Wooden Soldiers:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

March of the Wooden Soldiers

March of the Wooden Soldiers (1934)

Föreställ dig en förtrollad fantasivärld med tidlösa figurer och magiska ögonblick där inget går som det ska för de klumpiga leksaksmakarna Stannie Dum och Ollie Dee. När den notoriske skurken Barnaby kräver att få gifta sig med vackra Little Bo-Peep, gissa vem som i hemlighet då dyker upp som brud? Filmen bygger på ?Babes in Toyland" och är ett makalöst spektakel med manslånga träsoldater, figurer ur ?Gåsamors sagor" och de älskade parhästarna Helan & Halvan. Denna charmiga Helan & Halvan-klassiker är som gjord för julen. Filmen är i färg och är skickligt och omsorgsfullt restaurerad och kommer med all säkerhet att bli en del av din familjs jultraditioner.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  March of the Wooden Soldiers
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "March of the Wooden Soldiers"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar