Titel:
Music Within
Kategori:
Drama
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Music Within:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Music Within

Music Within (2007)

Richard Pimental är soldat i Vietnam. Han blir nästan döv när en granat slår ner alldeles bredvid honom i en strid. Hemma i USA får han ingen expertbehandling för sin skada och han kastas arbetslös ut i samhället. En av hans nya funktionshindrade vänner är Art Honeyman som har en hjärnskada, men som är enormt smart och intelligent.De upplever båda den diskriminering och det förakt som människor visar sådana som ser ut, låter eller beter sig annorlunda. Pimentals egna erfarenheter tillsammans med det som händer hans vänner får honom att kämpa aktivt för de funktionshindrades rättigheter.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Music Within
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Music Within"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar