Titel:
Föräldrafritt
Originaltitel:
Risky Business
Kategori:
Komedi
Längd:
1:34
Utgivningsår:
1983
Publicerad:
2010-10-18
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Föräldrafritt:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Föräldrafritt

Föräldrafritt (1983)

Risky Business

Träffa Joel Goodsen, en flitig 17-årig gymnasiekille. En ansvarstagande och pålitlig son. Men han har varit präktig för länge. Joels föräldrar är bortresta och han ansvarar för hemmet vilket föräldrarna litar på. Kanske dom inte borde göra... Risky Business är en målande beskrivning av tonårsdilemmat med att växa upp godhjärtad men med skuldkänslor. I sin genombrottsroll som Joel spelar Tom Cruise lika charmerande och övertygande som i Jerry Maguire. Rebecca de Mornay gör en strålande filmdebut i rollen som den frigjorda prostituerade Lana. De två tillsammans med regissören Paul Brickman gör Risky Business - Föräldrafritt - till "en förstklassig underhållning" (People).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Föräldrafritt
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Föräldrafritt"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar