Titel:
Cemetery Junction
Kategori:
Komedi
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-01-08
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Cemetery Junction:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Cemetery Junction

Cemetery Junction (2010)

Från det prisbelönta gänget bakom succéserien ”The Office”. Sjuttiotalets England ligger framför oss. Tre vänner i samhällets utkant lever en sorglös tillvaro med fylla, tjejer och slagsmål samtidigt som de drömmer om att fly bort från arbetarklasstaden Cemetery Junction. Freddie (Christian Cooke) är försäljaren som plötsligt får saker och ting att hända när han lyckas vinna sin chef mr Kendricks (Ralph Fiennes) uppmärksamhet. Han slits mellan sitt hittills bekymmersfria liv med vännerna (Tom Hughes och Jack Doolan) och utsikterna för en lyckad framtid. Men allting kompliceras när chefens dotter börjar stjäla Freddies uppmärksamhet … I övriga roller ser vi bland andra Ricky Gervais och Emily Watson.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Cemetery Junction
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Cemetery Junction"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar