Titel:
Edges of the Lord
Kategori:
Drama
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2010-09-13
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Edges of the Lord:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Edges of the Lord

Edges of the Lord (2001)

Romek bor i Polen med sina föräldrar vid tiden för andra världskriget. Föräldrarna tvingas lämna bort sin son till bönder på landet, för att han om möjligt skall kunna undkomma nazisterna eftersom han är jude. För att inte sticka ut från de varmt troende katolska människorna i den by i vilken han lever och i onödan dra blickarna till sig, tvingas Romek bland annat lära sig katolska böner. Romek får det inte lätt i den lilla byn, och när den person dör, som månne var den enda som kunde skydda honom både mot nazisterna men även mot byns värste mobbare, vet han inte om han kommer att överleva. Efter att ha bevittnat något fasansfullt, blir han själv inblandad i en lika fasansfull händelse.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Edges of the Lord
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Edges of the Lord"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar