Titel:
How to Make Love to a Woman
Kategori:
Komedi
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2010-12-12
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera How to Make Love to a Woman:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

How to Make Love to a Woman

How to Make Love to a Woman (2010)

Då den unge skivbolagschefen Andy Conners (Josh Meyers) hör sin flickvän Lauren (Krysten Ritter) sucka frustrerat efter att de älskat, får han panik för att han inte tillfredsställt henne ordentligt. Han anar inte att Lauren egentligen suckat för att Andys kommunikationsproblem långsamt förstör deras förhållande. Missförståndet leder Andy och hans bäste vän Layne (Eugene Byrd) på en vild och desperat jakt efter nyckeln till hur man tillfredställer en kvinna. Men Andy fortsätter att misslyckas, och Lauren ledsnar till slut och börjar dejta en gammal flamma igen. Hon får ett jobberbjudande i Chicago, och sitter redan på planet då Andy inser sitt stora misstag. Nu måste han snabbt hitta ett sätt att vinna tillbaka sitt livs kärlek.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  How to Make Love to a Woman
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "How to Make Love to a Woman"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar