Titel:
Paper Man
Kategori:
Komedi
Längd:
1:46
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-01-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Paper Man:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Paper Man

Paper Man (2010)

Författaren Richard Dunne (JEFF BRIDGES) har en låtsaskompis som följt honom sedan barnsben: superhjälten Captain Excellent (RYAN REYNOLDS). I ett försök att återvinna sin forna storhet som författare, skickas han iväg till Cape Cod av sin fru Claire (LISA KUDROW) för att skriva sin andra roman. Men då Captain Excellent följer med som kumpan och hejarklack blir livet där inte riktigt som planerat... Den 17-åriga flickan Abby (EMMA STONE), vars tragiska förflutna har lett henne till att fly in i sina fantasier, ansluter sig till sällskapet, och en mycket speciell vänskap uppstår. Både Richard och Abby är osäkra, har svårt att ta steg mot framtiden, och letar efter sammanhang, och tillsammans med Captain Excellent blir vistelsen allt annat än lugn.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Paper Man
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Paper Man"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar