Titel:
Ex Terminators
Kategori:
Komedi
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Ex Terminators:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ex Terminators

Ex Terminators (2009)

Det borde inte komma som någon överraskning att en grupp ilskna, våldsamma kvinnor i ett rum bara kan resultera i något riktigt otäckt. ExTerminators är en komedi om Alex (Graham), en ensam revisor som när hon en endaste gång råkar brusa upp döms till gruppterapi för att lära sig att hantera sin ilska.Där träffar hon Stella (Coolidge), som driver en liten bekämpningsfirma och använder sin bil som vapen, och Nikki (Heard), en tandtekniker med änglalika drag, gudomlig kropp och med en psykopats psyke. Tillsammans bedriver de tre osannolika vännerna sin egen tysta revolution som i själva verket inte är så tyst, när tankar omsätts i handling!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ex Terminators
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ex Terminators"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar