Titel:
Händerna
Kategori:
Drama
Längd:
1:29
Utgivningsår:
1993
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Händerna:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Händerna

Händerna (1993)

I centrum för denna rysare står Ralf, en tämligen misslyckad café- och mackföreståndare - en förlorare som envisas med att tro och hoppas på vinst i nästa dragning. Han lever ihop med Catti som kommer från en yngre generation, brådmogen men trots sin ungdom utrustad med avsevärda livserfarenheter. In i deras liv kliver en dag Thomas, en mirakelman som med sina märkliga egenskaper starkt kommer att påverka ortsbefolkningen i det lilla isolerade samhället. I sin karga och tröstlösa vardag är de genast redo att anamma och bejaka honom. Men vem är han egentligen? En spänningsfylld film av Richard Hobert. Huvudrollerna görs av Camilla Lundén, Boman Oscarsson och Sven-Bertil Taube som Guldbaggebelönades för sin roll som Ralf. "Händerna" ingår i Richard Hoberts filmsvit om de sju Dödssynderna.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Händerna
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Händerna"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar