Titel:
Som Hund och Katt - Kitty Galores hämnd
Originaltitel:
Cats and Dogs 2
Kategori:
Action
Längd:
1:18
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2010-12-08
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Som Hund och Katt - Kitty Galores hämnd:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Som Hund och Katt - Kitty Galores hämnd

Som Hund och Katt - Kitty Galores hämnd (2010)

Cats and Dogs 2

I den eviga kampen mellan katter och hundar, har en galen markatta tagit saker ett steg för långt. Kitty Galore, en före detta agent för kattspionorganisationen MJAUS, tar i med hårdhandskarna och smider djävulska planer inte bara för att få sina hundfiender att sitta fint utan även för att förgöra sina före detta kattkompisar och göra hela världen till sin egen personliga klösplatta. Konfronterade med ett hot som aldrig förut skådats tvingas katter och hundar för första gången i historien att slå sig ihop i en osannolik allians för att rädda sina skinn - och sina människor - i "Som hund och katt - Kitty Galores hämnd"

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Som Hund och Katt - Kitty Galores hämnd
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Som Hund och Katt - Kitty Galores hämnd"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar