Titel:
Balibo: Mörkläggningen
Originaltitel:
Balibo
Kategori:
Thriller
Längd:
1:46
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2010-12-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Balibo: Mörkläggningen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Balibo: Mörkläggningen

Balibo: Mörkläggningen (2010)

Balibo

Östtimor, 1975. Indonesien är på väg att invadera landet och fem journalister från australiensisk tv stationerar sig i gränsstaden Balibo. När de försvinner under oklara omständigheter, reser krigskorrespondenten Roger East till platsen för att ta reda på vad som hänt. Detta är upptakten till en kontrovers som både Indonesiens och Australiens regering kommer att försöka dölja i decennier … ”Balibo – Mörkläggningen” är en omskakande politisk thriller som skildrar den historiska ”Balibo Five”-tragedin, en händelse som gett upphov till otaliga konspirationsteorier genom åren. Filmen förbjöds i Indonesien, men medförde också att en officiell utredning sattes igång.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Balibo: Mörkläggningen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Balibo: Mörkläggningen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar