Titel:
Mega Shark versus Giant Octopus
Kategori:
Komedi
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-12-08
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Mega Shark versus Giant Octopus:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mega Shark versus Giant Octopus

Mega Shark versus Giant Octopus (2009)

Oceanografen Emma (Gibson) leder ett forskningsuppdrag i Alaskas hav när två forntidsmonster, en megalodon och en jättebläckfisk, råkar släppas fria ur isen. De har varit frusna i miljontals år och hungern vet inga gränser. Med tentakler, sugploppar och meterlånga tänder går de går loss på allt i deras väg – havsfränder, ubåtar, passagerarplan och Golden Gate-bron. Nu måste Emma samarbeta med den pantade marinofficeren Allan (Lamas) och försöka vända odjuren mot varandra … Mega Shark vs Giant Octopus är den nya Oscarfavoriten från kvalitetsbolaget Asylum. En djurskräckis som innehåller en lång rad redan klassiska scener. I de mänskliga huvudrollerna briljerar popstjärnan Deborah Gibson och Lorenzo Lamas.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mega Shark versus Giant Octopus
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mega Shark versus Giant Octopus"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar