Titel:
Lucky Luke - Billy the Kid och ligan
Kategori:
Barn och familj
Längd:
0:22
Utgivningsår:
1992
Publicerad:
2008-08-05
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Lucky Luke - Billy the Kid och ligan:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Lucky Luke - Billy the Kid och ligan

Lucky Luke - Billy the Kid och ligan (1992)

I den aktuella bästsäljande boken om ”Billy the Kid”, beskrivs de kriminella handlingarna. Boken är tyvärr Ricks och Gibsons favoritbok, de är söner till borgmästaren i Groundhog… och de är desperata efter lite äventyr! Lucky Luke eskorterar en bandit till det statliga fängelset med ett stop i Groundhogs fängelse. Pojkarna följer ivrigt Billy the Kids instruktioner för att hjälpa honom att rymma. Deras dröm har gått i uppfyllelse: ett nytt liv med deras fascinerande idol! Lucky Lukes tuffaste uppgift är inte att fånga Billy the Kid utan att Rick och Gibson ska ta sitt förnuft till fånga. Till slut visar det sig att deras hjälte är en besvikelse, men Lucky Luke - han är en äkta hjälte!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Lucky Luke - Billy the Kid och ligan
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Lucky Luke - Billy the Kid och ligan"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar