Titel:
Hellraiser III: Hell on Earth
Kategori:
Skräck
Längd:
1:32
Utgivningsår:
1992
Publicerad:
2011-03-30
Betyg:
Betyg: 2.0 (5.0)Kommentera Hellraiser III: Hell on Earth:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hellraiser III: Hell on Earth

Hellraiser III: Hell on Earth (1992)

Pinhead har gett ondskan ett helt nytt ansikte. Han är Hin Håles egen favorit. Prinsen av Helvetet. Men ingen ska till helvetet - denna gång. Istället lösgörs ondskan mitt ibland oss, här på jorden. Det börjar med att J.P. Monroe, en sadistisk ägare till en rockklubb, kommer över den groteska skulptur som Pinhead sitter fängslad inuti. Men så råkar han spilla en droppe blod på tingesten, vilket lösgör Pinheads själ. J.P. får nu ett erbjudande han inte kan motstå. I utbyte mot att han förser Pinhead med människooffer ska han skänkas köttslig njutning och enorm makt som inte är av denna värld. Journalisten Joanne börjar undersöka de brutala morden och dras in i det överjordiska maktspelet. Verklighet blir till mardröm, himmel möter helvete - och det goda får hjälp från ett mycket oväntat håll... När Clive Barker lösgjorde "Hellraiser" 1987 flyttade han fram gränserna för hur modern skräck kan se ut. Till och med Stephen King var imponerad och kallade Barker "Framtidens skräckmästare". Filmen gjorde stor succé och har lett vidare till hela sex uppföljare ända in i det nya millenniet. Barker har här överlåtit regin till Tony Randel och har istället producerat.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hellraiser III: Hell on Earth
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hellraiser III: Hell on Earth"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar