Titel:
Cold Souls
Kategori:
Komedi
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-10-20
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Cold Souls:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Cold Souls

Cold Souls (2009)

Liksom med Adaptation och I Huvudet på John Malkovich är det svårt att fastslå vilken typ av film Cold Souls egentligen är. Den har kallats allt från Sci-Fi-mysterium till drama och komedi. Men en sak är säker – Cold Souls är en riktig pärla, där Oscar®nominerade Paul Giamatti (Sideways) briljerar i huvudrollen. Skådespelaren Paul förbereder en stor roll på Broadway, men behöver inspiration. Hans agent tipsar honom om ett ställe där man kan byta ut sin själ mot en annan och Paul testar. Under två veckor tar han en rysk poets känsloliv i besittning, men när han vill byta tillbaka får han reda på att hans egen själ befinner sig på vift i St Petersburg. Hur ska han få den tillbaka och vem har han egentligen blivit?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Cold Souls
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Cold Souls"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar