Titel:
Mein Kampf
Kategori:
Drama
Längd:
1:46
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-10-21
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Mein Kampf:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mein Kampf

Mein Kampf (2009)

År 1910 beger sig den unge konstnären adolf hitler till Wien för att söka in på anrika academy of Fine arts. hans mål är att erövra världen med sin konst, men ödet vill annorlunda. när han förtvivlad får se sin dröm slås i spillror, blir han istället övertalad av sin judiske kamrat att satsa på en politisk karriär. här börjar berättelsen om konstnären som blev historiens värsta massmördare … Mein Kampf är en unik skildring av diktatorns liv innan maktövertagandet, världskriget och förintelsen. I rollen som den unge Hitler ser vi prisbelönta Tom Schilling från The Baader Meinhof Complex och Führerns elit.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mein Kampf
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mein Kampf"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar