Titel:
Finding Bliss
Kategori:
Komedi
Längd:
1:32
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-10-27
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Finding Bliss:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Finding Bliss

Finding Bliss (2009)

Jody Balaban är en hårt kämpande filmskapare som drömmer om det stora breaket. En dag blir hon erbjuden att klippa en porrfilm och kan inte motstå pengarna som kan finansiera hennes pretentiösa konstprojekt. Men den frigjorda industrin börjar snart tilltala henne, samtidigt som hon träffar den cyniske men charmige regissören Jeff. Det sägs att äkta kärlek går att hitta på de mest oväntade platser. Så varför inte i den smutsigaste av branscher … Finding Bliss, med bland andra komikerstjärnan Jamie Kennedy och Denise Richards från ”Love Actually”, är den romantiska komedi som garanterat sticker ut mest år 2010!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Finding Bliss
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Finding Bliss"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar