Titel:
Out of the Blue
Kategori:
Drama
Längd:
1:39
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2010-10-19
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Out of the Blue:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Out of the Blue

Out of the Blue (2006)

Den 13 november 1990 hamnade den lilla staden Aramoana på Nya Zeeland i omvärldens fokus. David Gray, en arbetslös enstöring, började mörda sina grannar med ett automatvapen. Han lyckades hålla sig gömd och fortsätta sin vansinnesräd under det kommande dygnet, medan befolkningen höll andan vid tv-apparaterna. ”Out of the Blue” är en stark, fruktansvärd och omskakande thriller som skildrar tragedin utan att glamorisera eller förvränga händelseförloppet. En film om vansinne, tragik och de modiga människor som gjorde allt de kunde för att stoppa den värsta seriemördaren i landets historia.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Out of the Blue
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Out of the Blue"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar