Titel:
Nine Lives
Originaltitel:
Nine Lives 2002
Kategori:
Skräck
Längd:
1:21
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2010-10-19
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Nine Lives:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Nine Lives

Nine Lives (2002)

Nine Lives 2002

Nio vänner samlas på ett avlägset gods i Skottland för att fira en födelsedag. Stämningen är på topp och ingen tycks bry sig om att en snöstorm skär av all kommunikation med omvärlden. Men en förbannelse vilar över huset och snart anländer en ovälkommen gäst som tänker använda vännernas kroppar för att en efter en mörda hela sällskapet. Ingen vet vem demonen tar över härnäst eller vem som blir nästa offer. En natt i helvetet har börjat … Se kändisvärldens mest omskrivna skandalobjekt Paris Hilton – arvtagerskan vi älskar att hata – slåss till sista blodsdroppen i Nine Lives, en renodlad rysarslasher med alla klassiska ingredienser.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Nine Lives
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Nine Lives"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar