Titel:
I Guds Händer
Originaltitel:
The Least of These
Kategori:
Drama
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2010-11-17
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera I Guds Händer:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

I Guds Händer

I Guds Händer (2008)

The Least of These

Fader Andre James återvänder till samma katolska pojkskola där han själv växte upp, för att ersätta en präst som försvunnit. Snart börjar han misstänka att försvinnandet inte är någon slump och att gåtans lösning finns bland eleverna. I sin jakt på sanningen inser han snart att den heligaste av platser döljer de mest fruktansvärda hemligheter … I Guds händer är en stark dramathriller om övergrepp i den katolska kyrkan, med en mordgåta i botten. I rollerna ser vi bland andra Isaiah Washington (Grey’s Anatomy), Oscar®nominerade Robert Loggia (Scarface) och Bob Gunton (Nyckeln till frihet).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  I Guds Händer
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "I Guds Händer"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar