Titel:
Viva Las Vegas
Originaltitel:
Elvis - Viva Las Vegas
Kategori:
Musik
Längd:
1:21
Utgivningsår:
1964
Publicerad:
2010-10-29
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Viva Las Vegas:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Viva Las Vegas

Viva Las Vegas (1964)

Elvis - Viva Las Vegas

Spänn fast dig ordentligt för nu är det dags att hänga med på party med 1964 års hetaste duo: Elvis och Ann-Margret kör så det ryker i USA:s roligaste stad, Las Vegas. Filmen anses vara The King’s bästa och ingen glömmer kemin mellan de sjungande huvudrollsinnehavarna. Viva Las Vegas lyser av härliga musiknummer inklusive titellåten, som blivit en del av popkulturen och står för allt som är "Vegas". I en av sina allra mest populära filmer spelar Elvis racerföraren Lucky Jackson som gör en något snöplig entré i stan med sin bil på släp. För att kunna delta i Las Vegas Grand Prix måste han först tjäna ihop tillräckligt med pengar för att köpa en ny motor. Han lyckas få ihop pengarna, men blir lika fort av med dem när han blir distraherad av den söta siminstruktören. Just när det ser ut som om han kommer förlora både tävlingen och tjejen kommer en lyckans fé till hans räddning. Den erfarna regissören George Sidney leder sina två musikaliska talanger genom låtar som The Lady Loves Me, Appreciation, What’d I Say och förstås titellåten.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Viva Las Vegas
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Viva Las Vegas"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar