Titel:
Julspelet
Originaltitel:
Nativity
Kategori:
Komedi
Längd:
1:41
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-01-29
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Julspelet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Julspelet

Julspelet (2009)

Nativity

Denna jul står förskolläraren Paul Maddens (Martin Freeman - LOVE ACTUALLY) inför sin största utmaning någonsin: att skapa en musikalföreställning av skolans julpjäs. Varje år tävlar Maddens skola med ortens privatskolor, och varje år kommer de på andra plats efter Gordon Shakespeares (Jason Watkins - PÅ SPANING MED BRIDGET JONES) skola. Paul drar till med en liten vit lögn om att hans ex-flickvän, Hollywoodproducenten Jennifer Poppy (Ashley Jensen - UGLY BETTY) ska filma föreställningen. Problemet är bara att Paul inte pratat med Jennifer på flera år. Men lögnen sprider snabbt sig i bygden. Då ryktet går, och Paul hamnar i centrum av grälande föräldrar och överaktiva barn i deras desperata jakt på berömmelse och rikedom, har han inget annat val än att försöka få bluffen att bli sann.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Julspelet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Julspelet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar