Titel:
Julbordet
Originaltitel:
Julefrokosten
Kategori:
Komedi
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-12-20
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Julbordet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Julbordet

Julbordet (2009)

Julefrokosten

Den årliga jullunchen på Holgers Auto bilverkstad står för dörren, och alla i personalen ser fram emot den. Det gör också den nyanställde Anders Bo, som i takt med snapsarna låter sig förföras mer och mer av alla de galna och konstiga karaktärerna på festen. Detta gäller i synnerhet Amalie, Holgers dotter, som står under ständig bevakning av den förståndshandikappade och hårtslående städaren Buller. I traditionsenlig ordning går jullunchen fullständigt överstyr, allas hämningar släpper och vardagens små stridigheter blossar upp på allvar. Det visar sig också att Anders Bo i sin tur har dolda avsikter: han är inte bara med på lunchen för att festa med sina kollegor, utan också för att komma åt företagets kundlista. Plötsligt står förhållandet till de nya vännerna, och hans nyfunna kärlek till Amalie, på spel. Och där spriten går in, går vettet ut!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Julbordet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Julbordet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar