Titel:
Centurion
Kategori:
Action
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-01-22
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Centurion:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Centurion

Centurion (2010)

Året är 117, och det romerska riket sträcker sig från Egypten och Spanien i väst till Svarta havet i öst. I norra Storbritannien har den obarmhärtiga erövringen stoppats på grund av den effektiva gerillateknik som utkämpas av en fiende som vägrar ge sig: ett vilt och skräckinjagande stamfolk känt som Pikterna. Quintus (Michael Fassbender) är den enda överlevande efter Pikternas brutala angrepp på ett romerskt fort. Han marscherar norrut tillsammans med romarnas legendariska Nionde Legion, anförd av general Virilus (Dominic West). De är beordrade att utplåna Pikterna från jordens yta, och avrätta deras ledare. Men då legionen utsätts för ett bakhåll, och general Virilus tillfångatas, tvingas Quintus och de överlevande soldaterna utkämpa en desperat kamp för överlevnad bakom fiendens linjer. Fast i en skoningslös terräng och hålla sig på avstånd från de fruktansvärda Pikterna och deras hämndlystna ledare Etain (Olga Kurylenko).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Centurion
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Centurion"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar