Titel:
Evil Remains
Originaltitel:
Trespassing
Kategori:
Skräck
Längd:
1:23
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 2.0 (5.0)Kommentera Evil Remains:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Evil Remains

Evil Remains (2004)

Trespassing

För tjugo år sedan ströp Carl Bryce sin hund, mördade sin far med en häcksax, satte eld på sin mor och därefter sig själv. Idag håller sociologistudenten Mark på att skriva en uppsats om hur myter uppstår. Han har hört talas om ett delvis nedbrunnet hus djupt i de mörka skogarna; ett hus som sprider sinnessjuka och död till alla som besöker det. Tillsammans med fyra intet ont anande vänner trotsar han alla varningar och beger sig iväg. Men alla myter döljer en verklighet – och i dödens hus finns en levande lämning från dess blodiga förflutna... En makaber myt förverkligas på ett fasansfullt sätt när de fem vännerna utmanar vandringssägnen om dödens hus. Fem unga stjärnskott med bl.a. Estella Warren (Apornas planet), Ashley Scott (Blade: Trinity) och Daniel Gillies (Spider-Man 2) i spetsen utsätts för sitt livs prövning när de uppsöker den mytomspunna gärningsplatsen! Och de kommer myten, den rostiga häcksaxen och Carl Bryce närmare in på livet än vad de någonsin hade kunnat drömma om, inte ens i sin värsta mardröm!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Evil Remains
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Evil Remains"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar