Titel:
Black Book
Originaltitel:
Zwartboek
Kategori:
Action
Längd:
2:17
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2012-05-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Black Book:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Black Book

Black Book (2006)

Zwartboek

Black Book berättar historien om den unga judinnan Rachel som själv med knapp nöd överlever nazisternas invasion av Holland bara för att tvingas uppleva hur hela hennes familj blir mördad. Fast besluten att hämnas på nazisterna går hon med i motståndsrörelsen för att infiltrera det tyska högkvarteret i Holland. Med kvinnlig list och charm lyckas hon nästla sig in i de högsta kretsarna i nazisternas ledning. Det är dags att förbereda den slutliga uppgörelsen med familjens bödlar. En spännande, fängslande och omskakande film om en ung kvinnas kamp för livet och mot den nazistiska ockupationsmakten. Huvudrollen spelas av vackra Carice Van Houten (Suzy Q) och hon har en värdig motspelare i Sebastian Koch senast aktuell i biosuccén De andras liv. Black Book har skrivits och regisserats av veteranen Paul Verhoeven (Basic Instinct, Total Recall) – ett arbete så väl utfört att det resulterade i en Oscarnominering.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Black Book
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Black Book"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar