Titel:
Love and Other Disasters
Originaltitel:
Love and other disasters
Kategori:
Komedi
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Love and Other Disasters:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Love and Other Disasters

Love and Other Disasters (2006)

Love and other disasters

Även den bästa match-maker kan ha problem med att hitta den rätta... De är 30-something, framgångsrika, bor i det glada London och är helt värdelösa på fasta förhållanden. Men det hindrar inte Jacks (Brittany Murphy), som arbetar på en modetidning, från att ständigt fixa nya blindträffar åt sina vänner. Och nu har hon hittat en ny drömhunk åt sin homosexuelle rumskamrat Peter: den mörka latino-fotografen Paolo. Men mitt i all sin matchmaking-iver har Jacks råkat missa en liten detalj - Paolo är inte bög och han är dessutom helt galen i Jacks! Påminner det om "Bridget Jones", "Notting Hill" och "Fyra bröllop och en begravning" Det är inte så konstigt eftersom det är samma gäng som stod bakom de senaste årtiondenas mest populära brittiska komedier som har kommit tillbaka med ännu ett hippt och romantiskt storstadsäventyr. Om kärlek, sex och allt det där som hör till.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Love and Other Disasters
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Love and Other Disasters"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar