Titel:
Black Christmas
Kategori:
Thriller
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Black Christmas:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Black Christmas

Black Christmas (2006)

Julen blir blodig i år... Det är något som rumsterar på vinden. Och det är inte hustomten... För många år sedan blev Billy inlåst av sin psykotiska mamma, och när han släpptes fri mördade han brutalt mamman och hennes nya familj. Idag är det ingen som vet var Billy är. Och på den adress där massakern ägde rum nalkas nu julen för de sex söta systrar som bor där tillsammans med sin ensamstående mamma. Men nu väntar dem en julöverraskning som de inte alls har önskat sig. Billy är tillbaka. På jakt efter en ny familj att fira högtiden med... Gör dig redo för ett juläventyr som är så långt från "Grinchen" och "Kalle Anka och hans vänner önskar god jul" som man kan komma. "Black Christmas" är en nyinspelning av Bob Clarks kultrysare från 1974 och den präglas av en julstämning av det mest makabra slag!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Black Christmas
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Black Christmas"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar