Titel:
Ghosts of the Abyss
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Ghosts of the Abyss:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ghosts of the Abyss

Ghosts of the Abyss (2003)

James Cameron, Oscar-vinnande regissör till världens största filmsuccé Titanic, ger oss ännu en enastående filmupplevelse. Han tar oss med till sin inspirationskälla på Atlantens botten. Tillsammans med skådespelaren Bill Paxton (Titanic), ett stort forskarteam och specialtillverkad utrustning dras vi med ner till ett fantastiskt äventyr utan manuskript - till Titanics vrak, där 1500 miste livet 1912. Cameron utforskar varje däck och varje hytt och visar oss unika bilder som till och med ger svar på några av de frågor som har förblivit obesvarade i nästan hundra år. Så här nära mysteriet och myterna kring den oförglömliga och tragiska förlisningen har ingen kommit tidigare.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ghosts of the Abyss
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ghosts of the Abyss"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar