Titel:
Brooklyn Rules
Kategori:
Thriller
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Brooklyn Rules:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Brooklyn Rules

Brooklyn Rules (2007)

Brooklyn, 1985. John Gotti är på väg mot toppen av maffiavärlden. Michael, Bobby och Carmine är på väg ut i livet. Men de tre barndomsvännerna har diametralt motsatta ambitioner: Michael tänker studera juridik, Bobby tänker gifta sig medan Carmine drömmer om att följa sina kriminella förebilder i den lokala maffian. Och när han kommer i kontakt med gangstern Ceasar fattar han ett beslut som får de tre vännernas liv att ta en oväntad vändning. Regissören till "Outside Providence" har med manusförfattaren till "The Sopranos" skapat ett intensivt maffiadrama i stil med "I skuggan av Bronx" och "Donnie Brasco". I rollerna kan vi se Freddie Prinze Jr., Mena Suvari och själve Alec Baldwin som maffiabossen Ceasar.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Brooklyn Rules
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Brooklyn Rules"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar